LAATSTE Papierslag za. 26 oktober

Datum: 
26/10/2019 - 09:00 to 17:00

Chiro Westmalle organiseert haar LAATSTE PAPIERSLAG op zaterdag 26 oktober!

Na jarenlang oud papier opgehaald te hebben in dienst van de gemeente, en na dit de laatste jaren in eigen beheer te hebben gedaan, hebben we besloten er een punt achter te zetten. Een kleinere leidingsploeg, hoge werklast en vooral de steeds maar dalende papierprijzen hebben ons tot deze beslissing gedwongen, maar...

Iedereen die de ons de afgelopen jaren gesteund heeft door papier te brengen en bij te houden, willen we in naam van alle Chiroleden en -leiding bedanken! U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een feestelijk hapje en drankje aan de containers! Zo willen wij, samen met u, ons papierslagverhaal feestelijk afsluiten!

Zou u ons nog één keer willen helpen door uw papier bij te houden en het op de dag van de papierslag tussen 9u en 17u te brengen naar de containers aan de Sint-Pauluskerk in Westmalle? Hebt u een erg grote of zware hoeveelheid papier die u niet tot bij ons krijgt (doordat ze bv. niet in de auto past), dan kan u ons mailen via papierslag@chirowestmalle.be, dan komen wij in de loop van de dag langs om het op te halen. 

Alvast bedankt, en een welgemeende D-A-N-K-U!!!
de leiding, jongens en meisjes van Chiro Westmalle