Start Chirojaar '17-'18

Beste leden, beste ouders

Nu het nieuwe schooljaar weer begonnen is, hebben wij goed nieuws voor jullie: het nieuwe Chirojaar begint! Hier even de eerste belangrijke data.

- Op woensdag 6 september kunnen jullie (tussen 13.30u en 15.30u) naar de Chiro komen om jullie nieuwe schoolboeken te laten kaften in het supercoole Chiro-kaftpapier!

- Op zondag 10 september is het Openspelendag. Dan zijn alle nieuwe kindjes welkom om eens een zondag te komen proeven van die geweldige Chirosfeer, neem dus gerust je (school)vriendjes en vriendinnetjes mee!

- Zaterdag 16 september is het weer papierslag. Houd dus zeker je oud papier bij tot dan en kom het tussen 9u en 17u brengen naar de containers bij de Sint-Pauluskerk. Heb je zo’n grote hoeveelheid dat je zelf moeilijk kan komen kan je ons verwittigen op papierslag@chirowestmalle.be, dan komen wij het halen. (zie ook onder 'activiteiten')

- Zondag 17 en 24 september zijn het inschrijvingen op de Chiro. Er is dan ook de mogelijkheid om uniformen aan te kopen. Het inschrijven verloopt zoals vorig jaar via een formulier op onze website. Wij stellen enkele laptops ter beschikking op de Chiro, maar het is zeker ook mogelijk om dit zelf thuis te doen, zo vermijd je de eventuele lange wachtrijen.