De chiro viert zijn 60 jarig bestaan!

Datum: 
31/08/2024 - 13:00 to 01/09/2024 - 03:00

Chiro Westmalle bestaat 60 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan! We vieren dit met zen alle op zaterdag 31 augustus. Wie verwachten we? Leden van dit moment, ouders van leden, oud-leiding, (ex)kookploeg, … Ook de gezinsleden van jullie zijn zeker welkom. 
Wat mag je verwachten:

We beginnen de namiddag om 13uur met een café dat heel de namiddag open zal zijn. Dit houden we op het plein naast de sporthal. Naast het café zijn er nog vele randactiviteiten voor de kids!

Om 14uur begint ons kubbtoernooi. Zoek ploeggenoten en schrijf je nu al in voor ons kubbtoernooi. Inschrijven doe je via deze link: https://forms.gle/phqUoRnyMZxVYWNv6 

Is dat alles? Nee, tuurlijk niet! Een foto met zen alle, een receptie, een Chiroband dat komt optreden en nog dansen tot in de vroege uurtjes mag je allemaal deze dag verwachten. 

Meer informatie volgt nog. 
Volg zeker onze Facebookpagina over het evenement of kom af en toe eens kijken op onze website voor een update! (link naar facebookevent)

We zouden het zeer fijn vinden om iedereen te bereiken. Jammer genoeg hebben we niet van iedereen nog gegevens dus daarom vragen we het om dit mooie evenement voort te vertellen en te delen met elkaar!

Hopelijk tot dan!